Nyhedsbrev
Tempur

Tempur

Allerød Apotek fører et bredt sortiment af TEMPUR hovedpuder og specialprodukter. TEMPUR har unikke trykfordelende egenskaber, der giver en utrolig komfortabel nattesøvn og afhjælper ryg- og nakkeproblemer, ømme led og problemer med blodcirkulationen.

For yderligere information

Se TEMPURS hjemmeside

p

TEMPUR ORIGINAL PILLOW
Denne pude tilpasser sig dine naturlige kurver og støtter hoved, nakke og skuldre, så din rygsøjle udlignes mest muligt, når du ligger på siden.

Perfekt til dig, der ligger på siden.

s

TEMPUR MILLENIUM PILLOW
Denne pude har kurvet kant, der bøjer blidt forover, hvilket støtter hoved og nakke ultimativt, når du sover på ryggen. 

Perfekt til dig, der sover på ryggen.

s

TEMPUR OMBRACIO PILLOW
Det specielle design på denne pude med fordybninger i siden, gør det let at ånde, mens du sover på maven. Formen, matrialet og betrækket på denne pude, er specielt udviklet for optimal ventilation og komfort. 

Perfekt til dig, der sover på maven.

 

s

TEMPUR SLEEP MASK

Former sig blidt efter ansigtets form, lukker lyset ude og dækker øjenområdet, når du sover eller hviler dig,

s

TEMPUR TRANSIT PILLOW

Giver blid støtte til nakke og hoved, så du kan sove mere behageligt, når du er ude at rejse.

s

TEMPUR TRAVEL PILLOW

Tag din yndlingspude med, når du ikke skal sove derhjemme - den har samme form og funktion som Tempur Original puden, men er kun halvt så bred. Puden leveres med en rejsetaske, der komprimerer pudens størrelse med 70 %, når den er pakket.

s

TEMPUR LUMBAR SUPPORT

Kombinationen af den anatomimske form, variable højdejustering og TEMPUR materialets støttende egenskaber sikrer, at puden passer perfekt til rygsøjlens krumning og giver optimal støtte.Er ideel at kmbinere med TEMPUR siddepude eller TEMPUR siddekile.

s

TEMPUR TRANSIT LUMBAR SUPPORT
En praktisk lændepude til rejsebrug eller til brug i hjemmet. Placeres i den ønskede position mellem ryggen og ryglænet.

s

TEMPUR SEAT WEDGE

Designet til at afhjælpe tryk på ryggen. På grund af pudens form skydes hofterne fremad, så ryggen bliver rettet op. Ideel for alle, der sidder ned og arbejder i længere tid ad gange, især PC-brugere. du kan også vælge TEMPUR Lumbar Support.

s

TEMPUR SEAT CUSHION

Puden fordeler din vægt jævnt på overfladen, giver forbedret komfort og reducerer følelsesløshed, når du sidder. Kan bruges på de fleste stole.

Dine oplysninger