Nyhedsbrev
Vaccination

Et lille stik gør en stor forskel!

Vi vaccinerer ikke længere risikogrupper mod Covid og influenza. Dog kan du fortsat blive vaccineret for influenza til og med d. 29. februar 2024, hvis du ønsker det. Det koster 185 kr. Vi vaccinerer hverdage fra 10-17 og lørdage fra 10.00 til 13.30. Du skal trække et kønummer til vaccination i nummerstanderen ved indgangen.

Vi vaccinerer hverdage fra 10-17 og lørdage fra 9.30 til 12.30. 

På Allerød Apotek tilbyder vi vaccination mod difteri og stivkrampe, TBE, helvedesild og HPV til selvbetalere og firmaaftaler. Hvis I er flere, der skal have vaccinen på én gang, bedes I kontakte os, så vi er sikre på at have alle vacciner til jer, når I kommer.

DiTeBooster tilbydes mod difteri og stivkrampe til voksne og unge over 15 år. Den gives alene som revaccination for at bibeholde beskyttelse. Det skal være mere end 10 år siden, man sidst har fået vaccinen.

Shingrix tilbydes mod helvedesild til voksne over 50 år og voksne mellem 18-49, som har svækket immunforsvar grundet medicin eller sygdom. Gives kun, hvis man tidligere har haft Skoldkopper/Helvedesild.

Ticovac og Ticovac Junior gives mod TBE (flåtbåren hjernehindebetændelse) og tilbydes hhv. voksne over 16 år og børn fra 9-15 år.

HPV tilbydes voksne og unge over 15 år. 

Børn i alderen 15-18 år kan få vaccinen gratis ved egen læge, som en del af børnevaccinationsprogrammet. Bemærk at drenge fra årgang 2005 ikke er inkluderet i ordningen, hvorfor de ikke vaccineres gratis hos egen læge. Vaccination tilbydes i samarbejde med Medicals ApS, som er lægefaglig ansvarlig for vaccinationerne

Dine oplysninger