Nyhedsbrev
Medicinservice

Medicinservice

Medicinservice er et tilbud til dig, der fast får medicin. Efter aftale med dig, gør vi din medicin klar til afhentning på apoteket til en fastlagt dato. Servicen er gratis og indebærer at apoteket beregner, hvor længe den medicin, som indgår i din medicinservice, rækker.

 

Vi kontakter dig pr. sms, email eller telefon, når tiden er inde til, at du skal hente din medicin eller du skal have fornyet dine recepter hos lægen.

Er du f.eks. p-pillebruger kan medicinservice være en oplagt mulighed for dig. Vi  ekspederer dine p-piller, så du aldrig kommer til at mangle dem. Vi fortæller dig nemlig også, hvornår du skal sørge for at få fat i en ny recept.

Med medicinservice er du således altid sikker på, at din medicin ligger klar til dig på det ønskede tidspunkt. Også hvis du ønsker medicin leveret fra bestemte firmaer.

 

Hvis du ønsker at få oprettet Medicinservice, kan du kan printe aftalen om Medicinservice ud her

Udfyld den og aflevér den på apoteket. hvis du ønsker at få oprettet medicinservice. Inden servicen kan starte op, tager vi en kort snak med dig, om du f.eks. ønsker bestemte fabrikater eller billigste pakning, om du foretrækker bisterpakninger eller medicin i glas.

as

Dine oplysninger